top of page

Ontmantelen en strippen van gebouwen

De Ridder Afbraakwerken in Wichelen is dé aannemer in het ontmantelen, slopen, strippen van gebouwen (detailafbraak & totaalafbraak).

Veilig afbraakwerk

Zoekt u hulp bij uw afbraakwerkzaamheden? Alles kort en klein slaan is niet zo moeilijk, maar dat gecontroleerd doen vraagt al veel meer expertise. De Ridder Afbraakwerken uit Wichelen heeft die expertise. Wij hebben 20 jaar ervaring met afbraakwerken, sloopwerken, ontmantelingswerken. We weten dus precies hoe we uw werf moeten aanpakken om alles correct en veilig te laten verlopen.

Gebouwen ontmantelen of Ontmanteling en strippen van gebouwen

Renoveert u? En wilt u de structuur van uw pand behouden? Dan schakelt u maar beter een specialist in. De Ridder Afbraakwerken ontmantelt uw gebouw heel voorzichtig en gedetailleerd. We gebruiken hiervoor kleinere machines en manuele pneumatische breekhamers. Zo bent u zeker dat we de omliggende gebouwen niet beschadigen.

Zoekt u dus een specialist in het strippen van gebouwen of ontmantelen van gebouwen, dan haalt u met De Ridder Afbraakwerken een bedrijf met ervaring in huis. Of het nu Oost- of West-Vlaanderen is, of Vlaams-Brabant, we komen graag naar u toe om onze expertise ten dienste te stellen.

Strippen van gebouwen & ontmantelingswerken in Oost-Vlaanderen

ONTMANTELINGSWERKEN & STRIPPEN VAN GEBOUWEN, BINNENAFBRAAK, MANUELE AFBRAAK (MET MINI-KRAAN)

bottom of page